Nieuws

by admin

Under construction

by admin

Het zal je vast niet ontgaan zijn: er wordt gewerkt aan een nieuwe website, en ook de sociale kanalen ontvangen na lange tijd weer eens een update. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat dingen hier en daar nog niet helemaal werken zoals je zou verwachten. Excuus daarvoor, maar het komt vanzelf goed!

Na jaren een icoon in Oss geweest te zijn, sluit het Oude Theater dit weekend definitief haar deuren. Ook voor ons een moment om even bij stil te staan.

Natuurlijk kennen wij het Oude Theater als locatie van de drie edities Club Fuse, die we daar met veel plezier georganiseerd hebben. Daarnaast ligt ook een stukje van de geschiedenis van Fuse Business in het Oude Theater: hier heeft Edwin in zijn schoolperiode diverse schoolfeesten mede mogen organiseren, en is de interesse voor techniek en logistiek die hierbij komt kijken aangewakkerd.

Wij willen via deze weg het Oude Theater bedanken voor de gastvrijheid, samenwerking, en bovenal voor alle herinneringen die wij – en vele anderen met ons – hier hebben mogen maken.


Dat we van koffie houden is vast geen verrassing meer voor velen van jullie. En ook als we een tijdje van huis zijn willen we graag goede koffie.
Daarom zijn we des te blijer met onze Faema espressomachine, die ons overal van lekkere koffie kan voorzien.

Wil je ook lekkere koffie op lokatie? Als jij zorgt voor genoeg stroom en water, nemen wij onze fijne Faema mee!